dissabte, 10 de maig del 2008

Coca de verdures amb formatge de cabra

Ingredients:

· Coca del mossèn
· Un porro
· Una ceba tendra
· 4 pastanagues
· Un grapat de mongetes verdes
· 2 carbassons
· ½ arrel d’api
· Formatge de cabra
· Oli d’oliva
· Sal i pebre




Elaboració:

Comencem tallant totes les verdures, la ceba i el porro a rodanxetes fines. L’arrel d’api i les pastanagues, les pelem i les tallem a tires finetes. Tallem les mongetes tendres i el carbassó també a tires finetes. (El carbassó només la part verda deixant la part blanca per altres elaboracions). Un cop les tenim preparades, les escaldem per separat, ja que cada verdura necessita un temps determinat, amb aigua i sal. Seguidament les posem amb aigua i gel per parar la cocció i perquè els quedi un color més viu.
Les colem i les saltegem en un wook a foc viu amb un raig d’oli d’oliva i un polsim de sal i pebre i ja podem muntar la coca.

Muntatge:

En una llesca de pa de coca, prèviament torrada, posem al damunt les verdures i acabem amb una rodanxa de formatge de cabra i ho gratinem al forn. Bon profit !!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

aquest cambrer és molt trampat i el menjar està bonisssim.
Proveu el caneló de rap i gambes !