dissabte, 22 de novembre del 2008

Llaminera de porc amb bolets


Ingredients:

Llaminera de porc
Barreja de bolets de temporada
Vi
Ratafia
Sal i pebre
Oli d’oliva
Escates de sal


Elaboració


Posem en un cassó el vi i la ratafia, a parts iguals, a reduir. Quan el tenim reduït fins la meitat el deixem a foc lent una bona estona fins a aconseguir la textura desitjada.

Saltegem els bolets tallats petits en una paella ben calenta per evitar que deixin anar l’aigua.

Obrim la llaminera i l’estirem, la farcim amb els bolets. L’enrotllem i la lliguem amb fil de cuinar. Tot seguit la courem a la planxa ben calenta per tal de poder deixar-la ben marcada per cada costat. L’acabem de coure uns minuts al forn, procurant que quedi rosadeta per dins.


Presentació


Posem la llaminera tallada en dos daus al centre del plat i salsagem amb la reducció de vi. Acompanyem amb uns quants bolets que hem reservat. Acabem el plat amb un polsim d’escates de sal per sobre.