Ingredients:
Llaminera de porc
Barreja de bolets de temporada
Vi
Ratafia
Sal i pebre
Oli d’oliva
Escates de sal
Elaboració
Posem en un cassó el vi i la ratafia, a parts iguals, a reduir. Quan el tenim reduït fins la meitat el deixem a foc lent una bona estona fins a aconseguir la textura desitjada.
Saltegem els bolets tallats petits en una paella ben calenta per evitar que deixin anar l’aigua.
Obrim la llaminera i l’estirem, la farcim amb els bolets. L’enrotllem i la lliguem amb fil de cuinar. Tot seguit la courem a la planxa ben calenta per tal de poder deixar-la ben marcada per cada costat. L’acabem de coure uns minuts al forn, procurant que quedi rosadeta per dins.
Presentació
Posem la llaminera tallada en dos daus al centre del plat i salsagem amb la reducció de vi. Acompanyem amb uns quants bolets que hem reservat. Acabem el plat amb un polsim d’escates de sal per sobre.
Llaminera de porc
Barreja de bolets de temporada
Vi
Ratafia
Sal i pebre
Oli d’oliva
Escates de sal
Elaboració
Posem en un cassó el vi i la ratafia, a parts iguals, a reduir. Quan el tenim reduït fins la meitat el deixem a foc lent una bona estona fins a aconseguir la textura desitjada.
Saltegem els bolets tallats petits en una paella ben calenta per evitar que deixin anar l’aigua.
Obrim la llaminera i l’estirem, la farcim amb els bolets. L’enrotllem i la lliguem amb fil de cuinar. Tot seguit la courem a la planxa ben calenta per tal de poder deixar-la ben marcada per cada costat. L’acabem de coure uns minuts al forn, procurant que quedi rosadeta per dins.
Presentació
Posem la llaminera tallada en dos daus al centre del plat i salsagem amb la reducció de vi. Acompanyem amb uns quants bolets que hem reservat. Acabem el plat amb un polsim d’escates de sal per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada